Hva er Bobilhelgen?

Under Bobilhelgen 2023 er målet å finne den perfekte bobilen for ditt behov. Vi har Rapido og Dreamer bobiler utstilt hos våre forhandlere rundt omkring i landet, så nå har du muligheten til å sikre deg din drømmebobil!

I Norge er det et begrenset antall bobiler tilgjengelig, så her gjelder det å være raskt ute.

Med vår ekspertise og din eventyrlyst finner vi den perfekte bobilen for deg og din familie. Du kan forvente gode tips når det gjelder modeller, muligheter for ekstrautstyr, reisetips og kunnskapsrike bobilentusiaster.

Bobilhelgen er et konsept utviklet av Rapido, Nordea Finance og Gjensidige forsikring og arrangeres hos Rapido-forhandlere over hele landet. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler: Min nærmeste forhandler.

Rapidos merker

Rapido

les mer

Dreamer

les mer

Nordea Finance

Vi hjelper deg med å realisere drømmen

Nordea Finance er nordens største finansieringsselskap og vi har en solid posisjon innen caravan- og fritidsmarkedet i Norge. Vi jobber aktivt sammen med din Rapido bobilforhandler om å finne en løsning som passer akkurat deg og din økonomi.

Spør din forhandler hvilke muligheter som finnes.

Gjensidige Forsikring

Vi forsikrer din nye bobil

Med bobilforsikring fra Gjensidige Forsikring sørger vi for at du er dekket for det meste. Vi jobber tett med bobilforhandlerne for å kunne tilby de beste betingelsene i markedet. Vi leverer alt fra Bobil Ansvar til Bobil Pluss. Les mer her: Bobilforsikring.

Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.