Sikre deg bobil til ferien!

Sikre deg bobil til ferien

Har du planlagt bobilferie til sommeren, men ikke funnet bobil-løsningen du ønsker deg, eller i den prisklassen du hadde sett for deg? Våre Rapido-forhandlere har et godt utvalg av bobiler klare for levering før sommeren 2023. I denne artikkelen har vi samlet syv gode grunner for å velge bobil, og ikke minst hvorfor du bør sikre deg bobil nå, når du planlegger sommerferien 2023.

1.

Reis hvor du vil, når du vil uten å bruke unødvendig mye penger på transport

At Norge er et dyrt land å feriere i er dårlig bevart hemmelighet. Tusenlappene flyr fort når man blant annet må betale for hotell og restaurantbesøk. Med en bobil kan du reise hvor du vil når du vil uten å bruke unødvendig mye penger. Drivstoff kommer man ikke utenom, men samtidig sparer du enkelt inn dette på å unngå hotellovernatting samt kunne lage mat på eget kjøkken.

2.

En tur til utlandet blir billigere og mer fleksibel med en bobil

Er du en av de som har fått nok av lange køer på flyplasser, transport til og fra flyplass, slitne barn og bagasje på avveie? Vel, alt dette slipper du ved å velge å investere i en bobil. Du kan reise til for eksempel Spania, Frankrike, Nederland eller Italia for en brøkdel av prisen, i tillegg har du investert i ferier i flere år fremover. Se for deg at du den ene dagen kan bo ved havet, og den andre dagen på en flott utkikkspost på fjellet. Med bobil finnes det kun muligheter.

3.

Det finnes definitivt dårlig vær!

Sommerværet i Norge kan være svært ustabilt, spesielt når du beveger deg langs kysten. Men dårlig vær trenger ikke være noen hindring når du har en bobil. Det er ingenting i veien for at du rett og slett legger opp reiseruta etter været. Og skulle ikke det være mulig er det et godt alternativ å kose seg inne i en varm og god bobil mens man venter på bedre vær.

4.

Om du er glad i camping er bobil en naturlig oppgradering

Er du en av mange nordmenn som elsker campinglivet? For mange kommer det til et punkt hvor man er lei av fuktige telt, eller at campingvognen er kronglete å dra med seg på ulike turiststeder. Da vil å oppgradere til en bobil være et naturlig steg videre.

5.

Aldri bli skuffet over utsikten igjen

Hva er vel kjipere enn å komme inn på et hotellrom å ha utsikt rett ut i en bakgård eller inn i en fjellvegg. Det legger ikke akkurat til rette for den gode feriefølelsen. Med en bobil derimot kan du i svært mange tilfeller bestemme selv hvor du ønsker å parkere bobilen. Hva med å våkne til lydene og lukten av havet rett utenfor? Eller kjenne det norske sommerværet på fjellet røske litt i bobilen?

6.

Ta med deg “hjemme” følelsen inn i bobilen

“Borte bra – hjemme best” er et ordtak vi nordmenn ofte bruker etter en lengre ferie. Med en bobil har du mulighet til å ta med deg noen av de bekvemmelighetene du har hjemme og dermed savne hjemme litt mindre. Ta med deg favorittputa, kaffetrakteren som lager den beste kaffen eller den duken som minner deg om den gangen hele familien var samlet for et bedre måltid.

7.

Campingsesongen varer hele året

At man bare camper på sommeren er en myte, i alle fall når det gjelder bobil. Med en bobil (på vinterdekk selvsagt) kan du i praksis campe hele året. Har du f.eks slektninger du kunne tenke deg å besøke, men som kanskje ikke har nok overnattingsplasser? Ingen problem – alt du trenger er et sted å parkere!

Rapido 8096dF
Dreamer D68

Ble du overbevist? Våre Rapido-forhandlere har bobiler klare for levering før sommeren 2023. Klikk deg inn på bobilhelgen.no og finn din nærmeste Rapido-forhandler så sørger vi for at du får levert Bobil før sommerferien 2023 starter!