Våre beste tips til neste års sommerferie

Våre beste tips til neste års sommerferie

Forestill deg at du våkner til en ekte hotellfølelse langt inn på Hardangervidda, eller av måkeskrik langs sjøen, eller av fiskerne som kommer i havn etter en lang natt på sjøen i Lofoten. Dette og mye mer vil du kunne oppleve med en bobil. Sommeren 2022 nærmer seg, og nøkkelen til en harmonisk og fin ferie, er god planlegging. Vi deler noen tips og råd til ferien i 2022! 

Leve, elske og reise  

Livet med bobil handler først og fremst om frihet. Frihet til å gjøre akkurat det du vil, når du vil og hvor du vil. Bobil fra Rapido gir deg muligheten til å våkne rett ved vannkanten eller langt inn i den norske fjellheimen! Med en bobil fra Rapido vil du alltid befinne deg midt i selve opplevelsen, både på veien til destinasjonen og når du er fremme. Med den grunnleggende tanken om «å skape noe fint som alle skal kunne ha glede av» er Rapido opptatt av at du skal være fri nok til å leve, elske og reise. Reisen skal være behagelig, opplevelsesrik, ekte og minnerik. Du skal elske hvert sekund du er på veien og være fri til å reise dit du ønsker. 

Opplev spektakulær natur   

Landet vårt er et populært reisemål for våre europeiske naboer og det er ingen hemmelighet at vi nordmenn kan bli flinkere til å benytte vårt eget land som feriedestinasjon. Norge byr på de råeste naturopplevelsene, fra majestetiske Lofoten i Nord til Lindesnes Fyr lengst sør.    

Lofoten har de siste årene vokst frem som et av landets mest spektakulære feriedestinasjoner. Med nærheten til havet, kritthvite strender, unikt fiskevær,nydelig natur og det dansende nordlyset vil denne opplevelsen ta den norske bobilferien til nye høyder!   

Lofoten

Dersom du ønsker opplevelser lenger sør i landet kan vi anbefale å ta med bobilen å kjøre Atlanterhavsveien. Atlanterhavsveien går fra Kristiansund til Molde og er kanskje en av verdens vakreste veistrekninger. Veien går over øyer, holmer og skjær ved hjelp av 8 unike bruer. Hele strekningen er en herlig opplevelse av kyst, kultur og historie. Det er mange utkiksposter og rasteplasser å parkere din bobil mens du går en tur og nyter det ville Atlanterhavet. 

Atlanterhavsveien

Norsk fjellnatur er kanskje Norge på sitt aller vakreste. Tar du med deg bobilen opp i Jotunheimen vil naturen by på de fineste utkiksposter hvor du kan parkere bobilen og nyte både utsikt og natur. Forestill deg å våkene til den mest spektakulære utsikten du kan tenke deg ut over norsk fjellheim, før du reiser videre for å være med på å gå over Besseggen, besøke Norges tak Galdhøpiggen, gå brevandring på Bøverbreen, rafte i Sjoa eller nyte ferske boller fra det lille bakeriet i idylliske Lom.   

Og skulle du ombestemme deg, velge en annen rute eller finne på noe helt annet enn det som var planlagt, ja, så er det helt greit! Det er bare sette seg inn i bobilen å reise av sted! Kan du komme på en annen reisemåte som kan gi deg samme friheten til å endre planer som du ønsker underveis? Vel, vi kommer heller ikke på noen alternativer.  

Besseggen